Равносметката от завършилото Държавно Отборно Първенство по Кикбокс в стил „фул контакт“ в гр.Каварна е : Отборна купа 2 място в стил“ фул контакт“ и Отборна купа 3 място „Добротица“ само за деца 9-10 ; 11-12 год.
Шампиони в своите категории станаха: Велислав Николов, Сезер Вели, Красимир Ангелов, Радостин Бонев, Теодор Адамов, Милен Миленов и Даниел Петров. Вицешампиони: Неделчо Топалов, Йордан Темелков, Васил Тодоров, Даниел Недев, Максим Петров, Дани Петров, Едоард Жеков, Робърт Гуневски, Виктор Йовев, Кристиан Адамов, Росен Шеев, Дани Петров. Бронзови отличия спечелиха: Юлиян Горанов, Борис Дремджиев, Йордан Цветков, Йоана Йорданова, Николай Згуров, Кристиян Христов. Специални благодарности на хората, който съдействаха за доброто представяне на клуба, както и треньорите: Христо Христов, Добромир Йорданов, Здравко Василев, Енчо Янчев, Христо Калчев и Красимир Кирилов.
Следващото предизвикателство на клуба е Държавното Отборно Първенство в стил „Лоу кик“ в началото на месец октомври в гр.Варна.

От 3 до 5 септември,гр. Каварна ще се проведе държавното отборно първенство по кик бокс в стил фулконтакт, организирано от БКМТ и СК Ринг. На този форум ще мерят сили над 120 състезателя. СК Боил ще участва с 24 състезателя във всички възрастови групи – Максим Петров, Кристиян Христов, Даниел Петров, Росен Шеев,Милен Миленов, Виктор Йовев, Йоана Йорданова, Робърт Гуневски, Дани Петров, Николай Згуров, Васил Тодоров, Кристиан Адамов, Даниел Недев, Едуард Жеков, Радостин Бонев, Теодор Адамов, Сезер Вели, Борис Дремджиев, Юлиян Горанов, Велислав Николов, Неделчо Топалов, Красимир Ангелов, Йордан Цветков, Йордан Темелков. Пожелаваме на всички успех.

На провелото се през уикенда Европейско първенство по кикбокс , младата надежда на клуба Теодор Адамов извоюва бронзов медал. Теодор се състезава в стил лоу кик, кат.60 кг, ЮМВ. За младият състезател това е първо участие на международно събитие. В първенството участниците от всички възрастови групи бяха общо 1713 състезателя от 111 клуба от над 15 страни в Европа. Това бе една от малкото възможни международни изяви през годината, в която възпитаника на Красимир Кирилов донесе медал. Поради здравословни причини не можа да отиде и Васил Тодоров, който щеше да се състезава в кат.57 кг, стил фул контакт, ЮМВ.
Като допълнение за играта на Теодор , може да се каже, че превъзхождаше състезателя от Румъния в четвърт финала с плътни лоу кикове и комбинация от серии с ръце и завършващ лоу кик . Постоянното движение и смяна на посоката допринесе за тотален превес и доминация над съперника.
Очакваме нови успехи от младите състезатели на клуба!
Видео от срещата на четвърт финала може да се види от тук https://youtu.be/22tuo4VcskQ

Състезателите подготвяни от Красимир Кирилов за пореден път записаха отлично представяне на републиканското първенство проведено този уикенд в Пазарджик.
С 8 златни, 4 сребърни и 2 бронзови медала СК Боил получи купата за 2ро отборно място и утвърди позициите си в елита на кикбокс първенството в България.
За клуба това първенство излъчи медалисти при юношите и мъжете, като шестте златни медала при малките бойци са на възпитаниците от спортно училище Георги Бенковски Варна. Специална купа получи национала и един от най-титулованите състезатели на Боил – Христо Христов при мъжете, за най-техничен състезател в стил фул контакт, а имената на медалистите са както следва:
Злато: Росен Шеев, Даниел Петров, Виктор Йовев, Васил Тодоров, Теодор Адамов, Ахмед Ахмедов, Христо Христов и Радослав Костов. Сребро: Милен Миленов, Йордан Темелков, Сизер Вели, Неделчо Топалов. Бронз: Юлиян Горанов и Карина Недялкова в кат.К1. На това първенство взеха участие 52 клуба и 350 състезатели от цялата страна

Традиционно силно представяне. Това са думите с които може да се опише резултатът от финалите на републиканското първенство този уикенд в Шумен. Златни медали : Росен Шерев, Живко Живков, Васил Тодоров, Георги Коцев, Христо Христов. Сребърни медали: Йоана Йорданова, Йордан Темелков, Калоян Филипов, Николай Жеков, Теодор Адамов. Бронзови медали: Милен Миленов, Даниел Петров. Състезателите на СК Боил за пореден път показаха много силно представяне и си тръгват с медалите на републиканският шампионат в Шумен, като това донесе и отборна титла в активът на клуба воден от Красимир Кирилов. Голяма част от медалистите на клуба са и ученици от спортно училище „Георги Бенковски“ гр.Варна. Тазгодишният формат на държавното първенство се радва на огромна активност, като СК Боил се отличава сред 56 клуба от страната и 356 състезателя.

Състезателите на клуба направиха много добро представяне във вчерашният ден от държавното първенство по кикбокс в стил лоу кик. След оспорвани битки, 10 от представителите на Боил, водени от Красимир Кирилов продължават напред, като в днешния ден ще се бият на финалите. Тази година държавното първенство се радва на огромна активност и записани десетки състезатели от клубовете в страната. Поради огромният интерес и многото заявили участие, състезателите направиха по няколко срещи на осмина и полуфиналите във вчерашният ден. Въпреки натоварения график спортистите на клуба записаха отлично представяне и достойни победи, което им осигурява преминаване на последният етап от състезанието, а именно битка за финалите. В стил лоу кик СК БОИЛ се класира за финали със следните състезатели: Васил Иванов, Геогри Коцев, Живко Живков, Йоана Йорданова, Йордан Темелков, Калоян Филипов, Николай Жеков, Росен Русев, Теодор Адамов, Христо Христов.
Спортен клуб “ БОИЛ “ получи на това Държавно Първенство по кикбокс и купата за 2 място в Отборното класиране на ринг за 2020 година.

В съботният ден бе проведена последната, заключителна част от натоварената програма за подготовката на състезателите преди шампионатът в Бургас. На събитието отборът на Красимир Кирилов ще бъде представен от 15 бойци в стил лоу кик и всички възрастови групи, като тази година се очаква, шампионатът по кикбокс в Бургас да бъде с невиждани до момента размери. Традиционно преди участие на събитие от такъв формат, състезателите преминават през различни етапи на подготовка, обиграване и обмяна на опит с други отбори (СК Шуменска Крепост, СК Хелиос), различен тип тренировки за бързина, физическа издръжливост, лапи, условия и др. На шампионатът има заявки за участие от цялата страна на над 700 участници. Успешно класиране на състезателите от СК Боил на това събитие ще бъде добра награда за положените усилия, както и добра мотивация за следващите събития от календара на 2020 година. Видео с част от тренировките на лапи може да видите на линка -> видео.

Състезателите на клуба спечелиха 4 златни, 5 сребърни и 3 бронзови медала на провелото се в Каварна държавно първенство в стил Фул контакт. Клубът на Красимир Кирилов зае третото място в отборното класиране, като само 2 точки не достъгнаха за титлата. Шампиони в свойте категории са:
Неделчо Топалов 71кг.;
Сезер Вели 75кг.;
Васил Тодоров 57кг.;
Живко Живков 37кг.;
Със сребърни медали се окичиха:
Юлиан Горанов 67кг.;
Никола Петров 54кг.;
Йоана Йорданова 56кг.;
Виктор Йовев 69кг.;
Дани Петров 47кг.;
Бронзовите медали грабнаха:
Мирослав Савов 71кг.;
Борис Дремджиев 63,5кг.;
Теодор Адамов 60кг.;
Всички състезатели са от подмладения състав на клуба, включително и дебютанти.

Отборът на СК Боил заминава днес в Каварна, за да вземе участие и да защити титлата Отборен шампион на държавното в стил Фул контакт. Събитието ще се проведе в спортна зала „Олимпиада“ в Каварна от 4-ти до 6-ти септември. Очаква се на състезанието да се явят над 200 състезатели от цялата страна в различни възрастови групи. Треньорът на СК Боил – Красимир Кирилов е подготвил своите възпитаници с цел максимално добро представяне на състезателите както индивидуално , така и с цел отборната титла. Това е четвъртото събитие от този формат на тазгодишният календар организиран от родната Конфедерация по кикбокс. В списъка на бойците от СК Боил които ще се явят влизат:
Никола Петров – 54кг;
Мирослав Савов – 71кг;
Теодор Адамов – 60кг;
Виктор Йовев – 71кг;
Йоана Йорданова – 47кг;
Живко Живков – 37кг;
Васил Тодоров – 57кг;
Сезер Вели – 75кг;
Борис Дремджиев – 63.5кг;
Йордан Темелков – 63.5кг;
Неделчо Топалов – 71кг;
Росен Шеев – 28кг;
Юлиян Горанов – 67кг;
Дани Петров – 47кг;

Успех на младите спортисти !

На предстоящото държавно първенство по кикбокс, клубът ще излезе на татамито със 9 от своите най-млади състезатели във възрастовата група 7-15г. Дебютанти ще бъдат 7 от тях.Състезанието ще се проведе на 14-16.08.2020 в к.к.Камчия, а изгряващите звезди ще вземат участие в стил кик лайт. На татамито ще излязат за първи път: Александър Михайлов кат.63кг, Живко Иванов кат.37кг, Виктор Йовев кат.69кг, Максим Петров кат.24кг, Росен Шеев кат.28кг, Виктор Георгиев кат.63кг, Делян Дончев кат.63кг. , а Даниел Петров кат.47кг, и Йоана Йорданова кат.47кг вече са стъпвали на почетната стълбичка на отминали първенства от същия формат. Очакваме достоен дебют и представяне за младите надежди на клуба, като активната подготовка тече на високи обороти до последно преди събитието. Видео -> https://youtu.be/xp7ZTy6f47k