На 22 април в Зала“ Арена Армеец “ в гр. София във втората гала вечер на професионалния кикбокс „SENSHI“ взе участие титолования състезател на клуба БОГДАН ШУМАРОВ. Той се изправи срещу представителя на кикбоксовата школа на Петер Артс – Иляс Букаюа в мач по правилата на К-1, кат. до 72.5 кг. БОГДАН ШУМАРОВ спечели безапелационно и трите рунда с 3:0 съдийски гласа, като доминираше тотално на противника, който чакаше края на срещата за да не изпадне в нокаут….Следващото участие на боеца на клуба е месец юни във Франция.

От 19 до 21април в гр. София – Спортна зала“ Сиконко“ се проведе ДЛП по кикбокс в татами стилове с участието на над 500 състезатели от 36 клуба.Спортен клуб „БОИЛ“ участва с 5 състезателя от най- малките си възпитаници в стиловете“ лайт контакт“ и „киклайт контакт“, а именно: Дани Петров Павлов – 11 години, Йоана Йорданова Йорданова – 11 години, Атанас Христов Калчев – 12 години, Витали Желев Балевски- 13 години и Никола Ивайло Петров – 14 години. След много оспорвани и изпълнени с много емоции срещи, колекцията на клуба се допълни с 3 сребърни и 2 бронзови медала. Специални благодарности на всички малки състезатели , който вземат пример от техните по- големи идоли в залите на клуба. Следващото предизвикателство е участието на състезатели на клуба във възрастови групи – ЮМВ, ЮСВ, мъже и жени в гр. Пловдив на ДЛП по кикбокс в стил “ К1″.

В гр.Шумен от 21 до 23ти март 2019г. ще се проведе ДЛП по кикбокс, стил „лоу-кик“ в гр.Шумен. Домакин на проявата е СК „Шуменска крепост“ и БККБМТ. До момента има заявени над 140 състезателя от 30 спортни клуба в страната. Това е поредното предизвикателство на клуба след Държавното първенство по кикбокс стил „фул контакт“, където клуба стана Отборен шампион за поредна година. Да не забравяме, че отборната купа „Шуменска крепост“  в стил „лоу кик“, няколко поредни години е притежание на нашия клуб.

В това събитие ще вземат участие следните съзтезатели:

Клас А мъже:

Християн Кънчев – 60кг

Александър Чакъров – 71кг

Клас Б мъже:

Кристиян Йорданов – 57кг

Мартин Георгиев – 60кг

Неделчо Топалов – 71кг

ЮСВ:

Симеон Галенов – 63.5кг

Йордан Иванов -63.5кг

Кристиян Стоянов – 67кг

Теодор Христов – 75кг

Иван Мальов – 75кг

Симеон Кръстев – 91кг

ЮМВ:

Свилен Сашев – 51кг

Георги Георгиев – 54кг

Георги Найденов – 57кг

Стефан Георгиев – 60кг

Юлиан Горанов – 60кг

Ахмед Ахмедов – 67кг

Едмонд Найденов – 81+ кг

Боецът на клуб Боил – Александър Петров ще е част от професионалното шоу на веригата „Colosseum tournament“ на 29.03.2019 в столицата на северните ни съседи Букурещ. Петров излиза само и единствено за победа, тренира на максимални обороти и  е повече от мотивиран да покаже висока класа и атрактивност срещу много корав румънски представител…супер новината в случая е,че ще има още един роден участник в същата вечер на същия ринг,очаквайте подробности съвсем скоро…

На 07.03.2019г. от Дижон, Франция пряко по Канал + , може да наблюдавате участието на Богдан Шумаров в турнира No Strike – No Life. Очаквайте кикбокс от най-висока класа!

За поредна година от СКБИ “ Боил“ доказа,че е отбор номер 1. След проведена анкета за “Спортист №1 на Варна” Спортен клуб Боил получи признанието като отбор номер 1 в индивидуалните спортове на вчерашната церемония по награждаването в Юнашкия салон във гр.Варна.
Освен това Теодор Христов състезател на СКБИ „Боил“ и ученик в спортно училище „Георги Бенковски“ – гр.Варна е сред номинираните спортисти на училището, а Красимир Кирилов – старши треньор на СКБИ „Боил“и също и треньор в 
спортно училище „Георги Бенковски“ – гр.Варна е номиниран за треньор на въпросното училище. 

Богдан Шумаров се завръща на ринга по-амбициран от всякога…броени дни до сблъсък на ринга срещу много сериозен съперник,определян като бъдещата голяма звезда на румънския кикбокс. Ще бъде интересно и зрелищно!

Нещо уникално от света на бойните спортове е с дестинация България. Все по усилено държавата ни се появява по световната карта на професионалния кикбокс. На ринга ще се изявяват доказани и обичани български бойци,ще има супер мачове с много заряд от местната сцена и невероятни битки с международен привкус…има какво да се види и изобщо не е за пропускане !!!
Бъдете там,подкрепяйте, забавлявайте се и знайте,че всеки закупен билет,артикул и всичко свързано с галата е помощ към участниците,защото една малка сума е достъпна за всеки,но,ако повече хора протегнат ръка и си купуват билет или артикул,то толкова повече подобни международни събития ще гостуват в България. Имаме качествени бойци и грамотната публика,която знае какво е хубав двубой и разпознава истинското шоу в ринга…предстоящата гала вечер няма слаб мач, заслужава си отделеното време

Богдан Шумаров излиза на ринга на веригата “Colloseum tournament” срещу една от звездите на румънския кикбокс Nino Pattvean в стил К1. Ще бъде един невероятен двубой,защото нито един от бойците няма да даде крачка назад,а Богдан е супер мотивиран да се докаже и на тази сцена.The STORM is coming again,be ready,because we are !!!

След проведената гала вечер в Пафос,Кипър равносметката е следната :
Започваме от дамата в компанията – Полина Методиева от Шуменска крепост съвсем закономерно бе с вдигната ръка след обявяването на съдийско решение срещу по-опитна опонентка от Чехия,показа много воля,изключителна дисциплина, завидно себераздаване и желание за победа до последната секунда, съответно развя високо българския флаг и записа победа в професионален мач за жени К1 !!!
Теодор Христов се изправи срещу противник от обединеното кралство Великобритания в мач за шампионския пояс на Castle Gladiators – от първият до последният гонг Теодор доминираше,показа много желание и класа,действаше със самочувствието на шампион и след много атрактивна игра обра овациите на публиката и се прибира с пояс на кръста !!!
Християн Кънчев в последният мач на галата излезе в спор за интерконтинентален пояс срещу представител на домакините,изигра много равностоен двубой, опитваше до последната секунда да спечели пояса,но този път бе от губещата страна,но спечели много в същото време – още професионален опит, още психическа зрялост и нови приятели в света на спорта,които оцениха уменията му и смелото му сърце !!!
Основната равносметка като цяло е,че българският кикбокс се развива от клубовете и с подобни прояви ще се трупа и опит и успехи, а без тези неща развитието е мираж… мениджърската агенция “Fuerte En EL Ring” продължава упорито своята работа,така,че очаквайте все повече български прояви на професионалният международен ринг !!!
ПС : винаги има хора,които желаят провал на всеки опитващ се да надигне глава и да спомага за общото благо…пожелаваме им да са живи и здрави,за да могат да ни се радват на успехите и да ни гледат по телевизията