БОИЛ отново с Отборна купа в стил „фул контакт“ от провелото се Държавно Отборно първенство в гр. Варна този уикенд. Това най- големия подарък за рождения ден на старши треньора Красимир Кирилов. Той благодари на Всички момчета и момичета, състезатели на клуба, както и на треньорския екип в лицето на Христо Калчев, Жельо Димов, Здравко Василев и Неделчо Топалов. Купата е Ваша момчета и момичета, продължаваме напред! БОИЛ СИЛА!!!

Преди броени минути приключи Държавното първенство по кик бокс в гр.Шумен. В отборното класиране СК БОИЛ заема 3то място. Кикбоксьорите на клуба взели участие са 21 спортисти, като 17 от тях успяха да се класират в призовата тройка, в своите категории. 5 златни, 6 сребърни и 6 бронзови медала разпределени както следва:
1 място – Максим Петров, Артем Калиев, Христиан Михалев, Милен Миленов, Йоана Йорданова. 2 място- Кристиан Христов, Траян Дончев, Росен Шеев, Ангел Ангелов, Пламена Парашкевова, Кристиян Йорданов. 3 място- Теодор Адамов, Кристиян Адамов, Божидар Радов, Борис Христов, Самуил Желязков, Атила Мехмед. Повечето медалисти са от спортно училище „Георги Бенковски“ гр.Варна. Това е втора поредна купа от държавно първенство от началото на тази година. Треньорът Красимир Кирилов бе доволен от успеха на своите възпитаници и помощник треньори Добромир Йорданов, Здравко Василев, Жельо Димов, Неделчо Топалов и Кристиян Йорданов.

4 Златни , 3 Сребърни и 3 Бронзови медала спечелиха момчетата на клуба през изминалия състезателен уикенд от държавното първенство в гр.Козлодуй. В отборното класиране СК Боил се нарежда на 3то място. На това първенство клуба взе участие с 10 състезателя сред които 8 са от спортно училище „Георги Бенковски“. Броя на медалите показва отлична подготовка на спортистите, както и тяхното достойно представяне. Разпределението на медалите е както следва:
Златни медали: Артем Калеев, Християн Михалев, Борис Христов, Милен Маринов. Сребърни медали: Максим Петров, Радослав Радов, Живко Живков. Бронзови медали: Васил Тодоров, Кристиян Адамов, Божидар Радков.
Четирите златни медала са заслуга на учениците от спортно училище.

През първият ден от държавното първенство по кикбокс в гр.Козлодуй се изиграха четвърт, полу и финални срещи. Равносметката от мачовете е отлична за състезателите на СК Боил.
Васил Тодоров е с победа на четвърт финал срещу опонент от СК Терес.
Станислав Радов победи представител на СК Вокил и отива на финал.
Кристиан Адамов победи представител на СК Терес и отива на полуфинал.
Борис Христов взе убедителна победа на финала срещу представител на СК Дунав.
Милен Маринов победи убедително на финала представител на СК Вокил.
Артем Кареев победи убедително представител на СК Тигрите.
Живко Живков и Божидар Радков на финала отстъпиха на своите противници.
Утре предстоят да се изиграят четири финални срещи от състезателите на СК Боил. Очакваме още медали!

Състезателя на СК Боил записа първата си победа на Европейско първенство, като спечели убедителни победи над Лазар Кликовац и Майкъл Астур в кат. 81кг. стил К1. Съдийско недоразумение спря успешната поредица на талантливият кикбоксьор. Неправилната победа на представителя на домакините донесе на сидиите освирквания от публиката и въпреки двата нокдауна на Турчина във вторият рунд, победата не беше отсъдена на победителя Теодор Христов. Това може само да мотивира нашето момче и следващият път директно да нокаутира своите опоненти. На това първенство взеха участие един от най-титулуваните бойци на клуба Христо Христов и ветеранът Христо Калчев. За съжаление срещу тях бяха изправени много силни опоненти още от първите етапи на елиминациите, а късметът не беше на наша страна. Да пожелаем успех на талантливите национални състезатели в следващите първенства!

Състезателите на СК “Боил” готови за предстоящото ДП по кикбокс в стил Фул Контакт в гр.Каварна 14-16.10.2022 г.
Основната част от състезателите са възпитаници на Спортно Училище “Георги Бенковски” гр.Варна. Пожелаваме им успех!

Васил Тодоров – бронзов медалист от завършилото Световното първенство по кикбокс за кадети в Йозоло, Италия.
Благодарности за неуморния труд в тренировките, лишенията и неволите по пътя до медала!

Състезателя на БОИЛ – ВАСИЛ ТОДОРОВ записа победа по точки срещу представител на Йордания в четвърт финален мач. Следващият съперник на полуфиналите е представителя на Франция Dridi Soheil. Очакваме победа! БОИЛ сила!
Васил замина заедно с още 93 бойци от националният отбор на България по кикбокс на Световно първенство за кадети до 19 години в Йозело, Италия. Състезава се в кат. 60 кг.,ЮСВ в стил “ фул контакт „.

След продължителната ваканция ,тренировките по време на ваканцията дадоха резултат и състезателите на СК БОИЛ се представиха достойно на завършващото ДОП по Кокбокс в гр.Варна в стил лоукик.От 17 състезателя момчетата и момичетата извоюваха 17 медала от които, 6 златни за Максим Петров,Артьом Калиев,Кристиян Адамов,Росен Шеев,Теодор Адамов и Васил Тодоров.6 сребърни медала за Кристиян Христов,Християн Михалев,Пламена Парашкевова, Калоян Филипов,Виктор Йовев и Емре Мехмед. И 5 бронзови медала за Делян Димитров, Жельо Димов,Йоана Йорданова,Борис Христов и Даяна Илиева.Част от медалистите са ученици от спортно училище “Георги Бенковски” гр.Варна.Голяма част от момичетата и момчетата тренират едва от няколко месеца в клуба и за тях това беше първо състезание ,което е огромно постижение ,благодарение на трудът който положиха в залата.Успех и на другите състезания.

Държавния прием е за 5 ти , 6 ти , 7 ти и 8 ми клас;
Свободни места за прием за 9,10 клас .
За повече информация: Красимир Кирилов – 0896 678 974
Срокове за подаване на документи:
І ви тур – 20.05.22 г. – 20.06.2022 г. в училището от 9ч. до 16ч.
ІІ ри тур – 03.08.22 г. – 06 .08.2022 г.
Дати за провеждане на изпити:
Іви тур – 22.06.22 г. – 23.06.2022 г.
ІІри тур – 11.08.22 г. – 12.08.22г.