След продължителната ваканция ,тренировките по време на ваканцията дадоха резултат и състезателите на СК БОИЛ се представиха достойно на завършващото ДОП по Кокбокс в гр.Варна в стил лоукик.От 17 състезателя момчетата и момичетата извоюваха 17 медала от които, 6 златни за Максим Петров,Артьом Калиев,Кристиян Адамов,Росен Шеев,Теодор Адамов и Васил Тодоров.6 сребърни медала за Кристиян Христов,Християн Михалев,Пламена Парашкевова, Калоян Филипов,Виктор Йовев и Емре Мехмед. И 5 бронзови медала за Делян Димитров, Жельо Димов,Йоана Йорданова,Борис Христов и Даяна Илиева.Част от медалистите са ученици от спортно училище “Георги Бенковски” гр.Варна.Голяма част от момичетата и момчетата тренират едва от няколко месеца в клуба и за тях това беше първо състезание ,което е огромно постижение ,благодарение на трудът който положиха в залата.Успех и на другите състезания.

Държавния прием е за 5 ти , 6 ти , 7 ти и 8 ми клас;
Свободни места за прием за 9,10 клас .
За повече информация: Красимир Кирилов – 0896 678 974
Срокове за подаване на документи:
І ви тур – 20.05.22 г. – 20.06.2022 г. в училището от 9ч. до 16ч.
ІІ ри тур – 03.08.22 г. – 06 .08.2022 г.
Дати за провеждане на изпити:
Іви тур – 22.06.22 г. – 23.06.2022 г.
ІІри тур – 11.08.22 г. – 12.08.22г.

На това мероприятие също бяха връчени купите за 2021г. СК Боил получи купа за второ място в отборното класиране, националните състезатели – медалисти от европейските и световни първентва за 2021г.  – Христо Христов, Теодор Адамов и Васил Тодоров, както и главният треньор на клуба Красимир Кирилов получиха купи за принос в спорта кикбокс. Отличията бяха връчени от заместник министъра на министерството на младежта и спорта.

Отлично представяне на спортен клуб БОИЛ на завършилото Държавно лично първенство по Кик бокс в стил лоу кик гр. Шумен този уикенд. Традиционно силно първенство в този стил в което участие взеха 48 клуба и 328 участника. Много силно присъствие на топ бойци от цялата страна. Състезателите на клуба се представиха достойно,като от 22ма участника спечелени 21 медала, след изиграването на осмина , четвърт , полу и финални срещи, като 12 медала са на възпитаници от Спортно Училище гр.Варна.
Шампиони в свойте категории станаха: Кристиан Адамов, Росен Шеев и Ростислав Пулев. Вице шампиони станаха : Милен Миленов, Йоана Йорданова,Виктор Йовев,Кристиян Христов, Атила Мехмед . Бронзови отличия спечелиха: Борис Христов, Борислав Узунов, Рая Митева, Васил Тодоров, Теодор Адамов, Станислав Радов, Йордан Темелков , Живко Живков, Максим Петров, Едоард Жеков, Калоян Филипов Александър Михайлов, Теодор Тодоров. Специални благодарности на хората който съдействаха за доброто представяне на клуба ,както и треньорите: Христо Христов, Здравко Василев, Енчо Янчев, Христо Калчев, Красимир Кирилов, Кристиян Йорданов. Следващото предизвикателство за клуба е спортен лагер във НСБ Спорт палас.

Последни тежки тренировки за състезателите на СКБИ „БОИЛ“ преди държавното първенство в Шумен през уикенда. Отборът на Красимир Кирилов ще вземе участие в традиционното ДЛП в стил лоу кик. Това първенство се радва на огромен интерес от страна на участниците и традиционно във всяка категория ще се борят за титлата по 7-8 човека. Големия брой записали се позволява на това събитие да бъде сверка на часовника както за момчетата от клуба , така и за останалите състезатели по кикбокс в България.
В отборът на БОИЛ ще влязат:
Теодор Тодоров 67.5кг, Александър Михайлов кат.60кг, Атила Мехмед кат.60кг, Станислав Радев кат.63.5кг, Ростислав Пулев, Калоян Филипов кат.81кг, Йордан Темелков кат.67кг, Борислав Узунов кат.48кг, Иван Калчев кат.81кг, Едуар Жеков кат.67кг, Виктор Йовев кт.71кг, Теодор Адамов кат.60кг, Васил Тодоров кат.60кг, Росен Шеев кат.33кг, Живко Живков кат.42кг, Йоана Йорданова кат.60кг, Рая Митева кат.48кг, Христиан Михалев кат.36кг, Милен Миленов кат.39кг, Борис Христов кат.39кг, Кристиан Адамов кат.48кг, Кристиан Христов кат.27кг, Максим Петров кат.27кг.

Програмата на събитието ще бъде както следва:
Петък – кантар и квалификации
Събота и неделя ще се проведат срещите.

Успех на момчетата на клуба!

Младите бойци на СКБИ „БОИЛ“ Теодор Адамов и Васил Тодоров грабнаха съответно сребърен и бронзов медал на финалите от Европейското първенство за кадети в град Будва, Черна Гора, което се проведе от 5 до 13ти Ноември. Двамата представляваха националният отбор на България в стил „Фул Контакт“ в категории 60 и 57 кг. Това е втората поредна голяма победа за състезателите на СКБИ“ БОИЛ“ за тази година след огромният успех на Христо Христов на световното първенство в Италия, миналия месец. За младите таланти на клуба предстои подготовка за държавно първенство и очаквания за още по-големи успехи. Поздравления заслужава и треньорският състав на клуба участвал в подготовката на момчетата.

Състезателят на СК Боил взе бронзовият медал в стил „фул контакт“, кат.75 кг. на провелото се в Италия световно първенство. Може да се каже, че Христо Христов е с традиционно силно представяне на този тип първенства. Малко не му достигна, за да вземе още по-високо отличие след като загуби по точки в 3тия рунд от Руснака Иван Зиновев.
Състезателят на СК Боил получи квота за Европейската олимпиада в Карловац Полша 2023. Остава да пожелаем успех на Христо и да очаваме още по големи постижения в близко бъдеще!

Тече усилена подготовка за Европейското първенство за кадети в Будва, Черна Гора от 05.11.2021 до 14.11.2021 г. Участие ще вземат 2 състезателя на БОИЛ – Васил Тодоров и Теодор Адамов, те ще се състезават във възрастова група ЮСВ, стил: “ фул контакт “ категории 57 и 60 кг. Линк към видео от подготовката на лапи на Теодор Адамов с треньор Красимир Кирилов.

В края на състезателният уикенд от Държавното Отборно Първенство, провело се в новата мултифункционална зала в кв.Владиславово гр.Варна, СКБИ“ БОИЛ“ затвърди челните позиции в кикбокса и спечели второ място в Отборна купа в стил „лоукик“. В допълнение на този успех, състезателите на клуба спечелиха 6 златни, 3 сребърни и 8 бронзови медала. Битката за първите места на това първенство се води между 42 клуба и 244 състезателя от страната. Бойците от клуба стъпили на почетната стълбичка са както следва Златни медали: Росен Шеев, Даниел Петров, Живко Живков, Виктор Йовев, Йоана Йорданова, Иван Калчев; Сребърни медали: Кристиян Адамов, Север Вели, Калоян Филипов; Бронзови медали: Максим Петров, Николай Згуров, Борислав Узунов, Камен Василев, Беркан Ибрахим, Васил Тодоров, Красимир Ангелов и Дилян Димитров. За отличните резултати на състезателите решаваща роля има треньорския екип в състав: Христо Калчев, Христо Христов, Здравко Василев, Неделчо Топалов и Красимир Кирилов. Заслужава си да се отбележи, че това е втората поредна купа на клуба в този стил за тази година, като и само преди месец отбора донесе и 2ро Отборна купа за страната в стил „фул контакт“. Следващото предизвикателство от този формат ще бъде в стил К1. В момента тече и усилена подготовка по план за титулования национален състезател Христо Христов със треньора Красимир Кирилов за предстоящото участие в Световното първенство по кикбокс в Италия в стил “ фул контакт “ този месец. Христо се състезава в категория 75кг, стил „Фул контакт“, като след огромния успех на последното такова първенство заявката на родния състезател е за медал и място в топ 3! На предстоящото Европейско първенство за кадети също ще вземат участие и двама представителя на СК Боил. Успех!

Равносметката от завършилото Държавно Отборно Първенство по Кикбокс в стил „фул контакт“ в гр.Каварна е : Отборна купа 2 място в стил“ фул контакт“ и Отборна купа 3 място „Добротица“ само за деца 9-10 ; 11-12 год.
Шампиони в своите категории станаха: Велислав Николов, Сезер Вели, Красимир Ангелов, Радостин Бонев, Теодор Адамов, Милен Миленов и Даниел Петров. Вицешампиони: Неделчо Топалов, Йордан Темелков, Васил Тодоров, Даниел Недев, Максим Петров, Дани Петров, Едоард Жеков, Робърт Гуневски, Виктор Йовев, Кристиан Адамов, Росен Шеев, Дани Петров. Бронзови отличия спечелиха: Юлиян Горанов, Борис Дремджиев, Йордан Цветков, Йоана Йорданова, Николай Згуров, Кристиян Христов. Специални благодарности на хората, който съдействаха за доброто представяне на клуба, както и треньорите: Христо Христов, Добромир Йорданов, Здравко Василев, Енчо Янчев, Христо Калчев и Красимир Кирилов.
Следващото предизвикателство на клуба е Държавното Отборно Първенство в стил „Лоу кик“ в началото на месец октомври в гр.Варна.