Александър Чакъров – Чъкито ще представлява клуб Боил в стил Кикбокс на Европейската верига „King of Kings“. На 14 Юни , ще се проведат 14 срещи от серията „King of Kings“ в стил Муай Тай и Кик-бокс.
Организаторите на събитието обещават това да е най-горещият международен евент на лятото с кикбокс и муай тай звезди от Кипър, Гърция, България и Израел.
В категория 71кг Чъкито ще срещне Александрос Мавроматидис от Гърция. Треньор в ъгълът на състезателя от клуб Боил ще бъде Христо Христов.
След усилена подготовка за състезанието Александър Чакъров отива в Кипър , за да победи своя съперник от световно ниво.

Красимир Кирилов – дългогодишен преподавател по спорта „кикбокс“ в Спорно училище „Георги Бенковски“ и старши треньор в клуб „Боил“, получи приз за „Учител на годината в областта на професионалната подготовка“. Церемонията „Варна 2019“ се проведе в навечерието на светлия празник 24-ти май – Ден на българската писменост и култура. Високото отличие бе връчено лично от Иван Портних, кмет на град Варна.Общо 40 личности и колективи с постижения в областта на културата, науката и образованието бяха удостоени с награди. Учениците на Красимир Кирилов са носители на държавни и международни отличия.С тази награда Спортен клуб „Боил“ бе отличен от Община Варна и Спортно училище „Георги Бенковски“ за заслуги към града.

Теодор Христов получи специална персонална награда от Община Варна и Спортно училище „Георги Бенковски “ в навечерието на светлия празник – 24 май. На официална церемония в зала „Пленарна“ на местната община бяха връчени индивидуални награди в сферата на средното образование и професионалната подготовка лично от Иван Портних, кмет на град Варна. Теодор е един от най-добрите млади състезатели по кикбокс на клуб Боил.

На 19 май в град Каварна се проведе турнир за подрастващи по кикбокс в стил киклайт контакт. Организатор бе местния СК „Ринг“, под егидата на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

В турнира взеха участие 109 деца от 10 клуба.
При най-малките във възрастовата граница 7-8 г. и 9-10 г. , СКБИ“ БОИЛ“ бе представен от: Ивайла Иванова, Дария Аранасова, Ива Цонева, Даниел Петров, Кристиян Адамов и Мирослав Николов, Кристиан Маринов.Турнира премина под формата на обиграване без да бъде обявен победител. Организаторът се беше погрижил всеки един от тях да получи златен медал и грамота.
Във възрастовите групи 11-12 г. и 13-14 г. , СКБИ „БОИЛ “ се представи с 4 състезатели, който играха срещи с елиминации и обявяване на победители за определянето на шампионите в различните теглови категории. Младите боилчета и тук показа желание и спортен дух, завоювайки 2 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медал. Златни медали на Атанас Калчев с 4 изиграни срещи и на Артур Халайда, сребърен медал за Иван Чалъков и бронз за Адриан Плачков.
Треньорският щаб на СКБИ “ БОИЛ “ в лицето на Красимир Кирилов и Александър Стоилов останаха доволни от представянето на всички свои състезатели,които за първи път се докоснаха до истинска атмосфера на боя и получиха първата калявка на бойното поле.

На 19 май в гр. Каварна в зала“ Олимпиада“ ще се проведе турнир по кикбокс в стил „киклайт контакт“ за деца в следните възрастови групи: 7-8 , 9-10, 11-12 и 13-14 години. 15 малки боилчета ще участват в този турнир и ще се борят за златни медали. Те са максимално мотивирани и надъхани за победи, провокирани от техните идоли – шампионите на клуб „Боил“. Отбора ще се води от треньорски екип: Красимир Кирилов, Александър Стоилов и Христо Христов.

Александър Чакъров ще представлява СКБИ „Боил“ на Световната Купа по кик бокс в Унгария. Международното състезание се провежда всяка година във всички стилове в кикбокса.Турнирът е много силен, като в него ще участват елитни състезатели от всички страни, които ще имат амбицията да бъдат медалисти от всички първенства през годината. Александър ще се състезава в най-атрактивният кикбокс стил К1 кат.71кг. До момента има заявени 15 участника, като между тях има световни и европейски шампиони. Този турнир за състезателя от „Боил“ ще бъде сверяване на часовника и шанс за добро представяне, както и подпечатване на участието му в световното първенство в края на годината. Състезанието за световната купа ще се провежда от 19ти до 21ви Май в Будапеща.

На провелото се от 3ти до 5ти Май Държавно първенство по кикбокс в стил “ К1″ в гр. Пловдив, момчетата на „Боил“ извоюваха 7 златни и един сребърен медал с което клуба стана отборен шампион. От 8 участници на СКБИ “ БОИЛ“ след оспорвани четвърт и полуфинали срещи , всички състезатели на клуба достигнаха до финалните битки. Всички състезатели на клуба доминираха над своите съперници, като три от тях завършиха с нокаут. Седем от тях станаха Държавни шампиони в стил “ К1″. Това са: Теодор Христов- мъже, кат.75 кг.; Александър Чакъров- мъже, кат.71 кг., Кристиян Йорданов- мъже, кат.57 кг; Стефан Георгиев- ЮСВ, кат.60 кг., Ахмед Ахмедов- ЮМВ, кат.67 кг. Георги Георгиев- ЮМВ, кат.57кг и Свилен Сашев- ЮСВ, кат.51 кг.Шест от Държавните шампиони са ученици в Спортно училище “ Георги Бенковски „- гр. Варна. Със сребърен медал остана Симеон Галенов- ЮСВ, кат.63,5 кг. Треньорски екип – Красимир Кирилов, Делян Славов, Петър Петров и Александър Петров.

Kлуб „Боил“ с 8 финалисти завърши успешно първият етап на ДЛП по кик-бокс в стил „К1″. В края на деня състезателите и треньорският екип направиха разбор на състезанието в хотел“ Родопи“. Утре бойците на клуба са на контролен кантар в 7.00ч. и начало на състезанието 10.00ч.
Имената на участниците, които ще се борят за златото са Теодор Христов, Александър Чакъров, Кристиян Йорданов, Симеон Галенов, Стефан Георгиев, Ахмед Ахмедов, Георги Георгиев и Свилен Сашев. 5 от състезателите достигнали на финала са ученици в СУ „Георги Бенковски“ гр.Варна.
Състезанието се провежда в зала“ Олимпиада“ в гр. Пловдив , като участие взеха 22 клуба с над 100 състезатели.

От 3 до 5 май в гр. Пловдив ще се проведе ДЛП по кикбокс в стил“ К1″ . Спортен клуб “ БОИЛ“ изпраща 8 бойци за златни медали. Честта на клуба ще защитават:
Теодор Христов- мъже, кат.75 кг.
Александър Чакъров- мъже, кат.71 кг.
Кристиян Йорданов- мъже, кат.57 кг.
Симеон Галенов- ЮСВ, кат.63,5 кг.
Стефан Георгиев- ЮСВ, кат.60 кг.
Ахмед Ахмедов- ЮМВ, кат.67 кг.
Георги Георгиев- ЮМВ, кат.57кг.
Свилен Сашев- ЮСВ, кат.51 кг.
Треньорски екип – Красимир Кирилов, Делян Славов, Петър Петров и Александър Петров.

На 22 април в Зала“ Арена Армеец “ в гр. София във втората гала вечер на професионалния кикбокс „SENSHI“ взе участие титолования състезател на клуба БОГДАН ШУМАРОВ. Той се изправи срещу представителя на кикбоксовата школа на Петер Артс – Иляс Букаюа в мач по правилата на К-1, кат. до 72.5 кг. БОГДАН ШУМАРОВ спечели безапелационно и трите рунда с 3:0 съдийски гласа, като доминираше тотално на противника, който чакаше края на срещата за да не изпадне в нокаут….Следващото участие на боеца на клуба е месец юни във Франция.